Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Marcel Boloş anunţă că o nouă tranşă de bani europeni din PNRR vine în ţară, de 2,7 miliarde euro / Comitetul Economic şi Financiar (EFC) a dat aviz pozitiv pe cererea de plată numărul II din PNRR

EconomieMarcel Boloş anunţă că o nouă tranşă de bani europeni din PNRR vine în ţară, de 2,7 miliarde euro / Comitetul Economic şi Financiar (EFC) a dat aviz pozitiv...

 

”O nouă tranşă de bani europeni din PNRR vine în ţară. Comitetul Economic şi Financiar (EFC) a dat aviz pozitiv pe cererea de plată numărul II din PNRR. Acesta era ultimul pas necesar pentru ca Comisia Europeană să adopte decizia privind plata celor 2,7 miliarde euro. Astfel, ne aşteptăm ca până la sfârşitul acestei luni banii să ajungă în ţară”, a scris ministrul Finanţelor pe Facebook. 

 

Marcel Boloş precizează că ”depunerea acestei cereri a fost condiţionată de reglementarea unor aspecte cheie pentru România precum decarbonizarea, interoperabilitatea bazelor de date pentru reducerea birocraţiei şi cloud-ul guvernamental”. 

 

”Mai mult, deşi avem unul dintre cele mai complexe planuri, am fost printre primele şapte state din UE care au depus cererea”, mai arată Boloş. 

 

Citeste si alte articole: