Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Oana Roman se face profesoară! Va mânca copiii dintr-o școală din București. „Am hotărât cu directoarea!”

MedicalOana Roman se face profesoară! Va mânca copiii dintr-o școală din București. „Am hotărât cu directoarea!”

Oana Roman își schimbă direcția profesională! Este o certitudine pentru toată lumea că vedeta adoră provocările, astfel că începând din toamnă, ea va prelua un rol în cadrul unei școli private din zona de nord a Bucureștiului. Concret, fiica lui Petre Roman va fi implicată în predarea unor cursuri de bune maniere pentru elevi.

Oana Roman a fost recent invitată în cadrul emisiunii Star Magazin, difuzată pe Antena Stars. Acolo, printre altele, a împărtășit noutățile recente din viața sa. Zâmbind, vedeta a dezvăluit că în curând va începe să susțină lecții de bune maniere la școala la care fiica sa a fost transferată. De asemenea, Oana Roman a descris conținutul cursurilor pe care le va oferi și Isabelei. Practic, elevii vor învăța de la ea cum să se comporte în societate, cum să abordeze o vizită și multe alte aspecte interesante.

Oana Roman devine profesoară
Oana Roman a explicat că decizia aceasta a fost luată în urma unei discuții cu directoarea școlii, imediat după transferul Isabelei de la vechea instituție de învățământ. Vedeta abia așteaptă să interacționeze cu elevii și să împărtășească din experiența sa acumulată de-a lungul timpului.

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă.

Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extra curriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

Varianta ar fi fost să învețe după-masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Citeste si alte articole: