România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Se modifică graficul și traseele unor mijloace de transport din Timişoara, între 31 august și 3 septembrie

Din OrasSe modifică graficul și traseele unor mijloace de transport din Timişoara, între 31 august și 3 septembrie

În perioada 31.08.2023-03.09.2023, Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat schimbări semnificative în programul și traseele unor mijloace de transport din Timișoara. Iată detaliile:

Pe data de 31.08.2023, la cererea Primăriei Remetea Mare, programul liniei M27, Timișoara – Remetea Mare – Ianova, va fi extins cu o cursă suplimentară de dus-întors. Această cursă va pleca la ora 16:00 din Ianova cu destinația Parcul Rozelor (stația „Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo) și se va întoarce la ora 20:00 din Parcul Rozelor (aceeași stație „Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo ca și la dus), având destinația Ianova. Această modificare se face în sprijinul evenimentului „Intâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși – Timișoara 2023”.
În data de 02.09.2023, între orele 14:30 – 17:00, conform solicitării Mitropoliei Banatului, se va desfășura o procesiune religioasă pe traseul Sala Olimpia – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu – Piața Iancu Huniade – Piața Victoriei – Catedrala Mitropolitană. Mijloacele de transport care au trasee suprapuse cu cel al procesiunii religioase vor circula cu restricții și atenție.
La încheierea procesiunii religioase în fața Catedralei Mitropolitane, traficul rutier de pe bulevardul Ferdinand I va fi închis în zona adiacentă Catedralei Mitropolitane. În consecință, autobuzele de pe traseele liniilor 33 și 33b vor face întoarcere în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Țurcanu), iar autobuzele de pe linia Expres 3 vor avea traseul deviat de pe bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și se vor întoarce pe traseul bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan.
În conformitate cu informația furnizată de Primăria Comunei Dumbrăvița, în perioada 01.09-03.09.2023, va avea loc evenimentul cultural „Zilele Dumbrăviței”. Ca urmare, strada Gheorghe Doja, în zona parcului, va fi închisă. Din acest motiv, traseul minibuzului de pe linia M45 va fi deviat în această zonă pe strada Tudor Vladimirescu – strada Jozsef Attila – strada Ghe Doja – strada Franyo Zoltan.

Citeste si alte articole: