Pentru că nu-și mai putea mișca sprâncenele de la atâta botox, Loredana a hotărât să-și acopere fățăul cu totul la Mamaia!

MedicalPentru că nu-și mai putea mișca sprâncenele de la atâta botox, Loredana a hotărât să-și acopere fățăul cu totul la Mamaia!

Vizibil afectată de injecțiile cuu botox pe care și le-a făcut în ultimii ani, Loredana și-a pierdut orice expresie facială, astfel că a decis să acopere acest aspect la Mamaia cu o pălărie care i-a acoperit fața, debutând astfel în partea a doua a recitalului pe care l-a susținut în Mamaia!

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, Loredana va fi prezentă la ediția aniversară a Festivalului Mamaia, unde va interpreta câteva dintre cele mai emblematice melodii ale sale, promițând un nou spectacol memorabil.

Pe parcursul acestor ani, Loredana a fost onorată cu numeroase premii, inclusiv Discul de Aur, MTV Music Awards și titlul de “Best Female Singer”. A colaborat cu artiști de marcă, atât din țară, cât și din străinătate, și a inovat în proiectele sale muzicale, precum Agurida, Zaraza, Vânătoarea de Plăceri sau Jamparalele.

Datorită hit-urilor sale care ne-au captivat de-a lungul timpului, iată o listă cu câteva dintre cele mai frumoase melodii ale Loredanei. Câteva dintre acestea vor răsuna în seara de duminică la Festivalul Mamaia 2023.

“Bună seara, iubito”
Această melodie a marcat debutul Loredanei în lumea muzicală, aducându-i primul ei succes și transformându-se într-un adevărat hit.

“O fată singură în noapte”
O colaborare cu Direcția 5 care i-a adus Loredanei Premiul I la secțiunea Slagăre în cadrul Festivalului Mamaia din 1995.

“Lumea e a mea”
Un maxi-single înregistrat alături de BUG Mafia în 1998, care a devenit o colaborare de succes semnată în anii ’90.

“Zig Zaga”
O melodie energizantă de pe albumul realizat alături de Banda Agurida.

“La cârciuma de la drum”
O altă colaborare remarcabilă, de această dată cu Zdob și Zdub și Skizzo Skillz.

“Suflet Drag”
Această piesă face parte din albumul “Zig zagga”, lansat în 2004.

“Extravaganza”
În 2004, Loredana a lansat piesa “Extravaganza”, însoțită de un videoclip pe măsură.

“Lele”
Această piesă din 2006 a continuat să câștige inimile fanilor și să domine topurile muzicale.

“Te iubesc”
Despre această colaborare din 2006 cu Nadir, Loredana a spus că este un cântec de dragoste pozitiv și înălțător.

“Ce ne pasă nouă?”
În urmă cu 4 ani, Loredana a lansat o colaborare puternică cu ȘATRA B.E.N.Z., care a ajuns pe locul 8 în tendințele de pe YouTube în vara anului 2019.

Citeste si alte articole: