Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o mașină și a lovit un bărbat

Din OrasUn tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o mașină și a lovit un bărbat

Sâmbătă, a avut loc un incident neobișnuit pe bulevardul Sudului, provocat de un tânăr aflat sub influența drogurilor, care a furat o mașină și a încercat să scape de polițiști.

Ofițerii de la Secția 2 Timișoara au fost alertați prin intermediul numărului de urgență 112 cu privire la furtul unei mașini de pe bulevardul Sudului. Mașina fusese lăsată neprotejată și cu cheile în contact. Un bărbat în vârstă de 48 de ani cunoștea proprietarul vehiculului și a încercat să aibă o discuție cu bărbatul aflat la volan. Cu toate acestea, aceasta a fost o decizie nefericită, deoarece șoferul a încercat să fugă și l-a lovit pe bărbatul în vârstă cu mașina. Bărbatul de 48 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au localizat mașina abandonată pe strada Pepinierei. După o scurtă urmărire, au reușit să-l prindă pe conducătorul vehiculului. După legitimarea acestuia, s-a constatat că este un tânăr de 30 de ani. Testarea cu aparatul DrugTest a dezvăluit că tânărul era sub influența substanțelor psihoactive, mai precis amfetamină.

În prezent, bărbatul este subiectul unui dosar penal.

Citeste si alte articole: