A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

Atenție! În Timișoara au loc închideri de străzi

Din OrasAtenție! În Timișoara au loc închideri de străzi

Primăria Municipiului Timișoara dorește să informeze cetățenii cu privire la următoarele închideri de străzi necesare pentru modernizarea infrastructurii sau a rețelelor de apă și canalizare.

Perioadele de închidere a străzilor menționate sunt următoarele:

În perioada 25.08 – 24.12. 2023 se va închide circulația pe strada Adam Mickiewicz.

În perioada 26.08.2023 (ora 5.00) – 27.08.2023 (ora 15.00), vor fi afectate traseele de circulație de pe Calea Circumvalațiunii, Calea Torontalului, Calea Aradului și Piața Consiliul Europei. Această închidere este necesară pentru a permite lucrările de așternere a stratului de uzură. În timpul lucrărilor, circulația va fi restricționată după cum urmează:

Pe Calea Circumvalațiunii, sensul de mers spre Calea Aradului va fi închis, pe traseul de ieșire din oraș.
Pe Calea Torontalului, circulația va fi închisă în sensul de mers spre Calea Aradului și spre Piața Consiliul Europei. Circulația va rămâne deschisă în direcția către Calea Circumvalațiunii.
Pe Calea Aradului, sensul de mers spre Calea Circumvalațiunii și spre Calea Torontalului va fi închis.
În perioada 28.08 – 10.09. 2023, traficul rutier va fi închis pe strada Banul Severinului.

În perioada 10 – 30.09, traficul rutier va fi închis pe strada Alexandru Xenopol. Menționăm că ambele străzi, Banul Severinului și Xenopol, vor fi închise în intervalul orar 07:00 -17:00.

Între 31.08 – 22.09, traficul rutier va fi închis pe tronsonul străzii Bârzava, între strada Taborului și strada Lisabona.

Între 28.08 – 27.11, traficul rutier va fi restricționat pe străzile Ovidiu Balea și Mircea cel Bătrân, în vederea creării unei noi străzi de legătură între cele două menționate.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create șoferilor și vă recomandăm să evitați zonele cu restricții de circulație pe perioada menționată.

Citeste si alte articole: