Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Florin Ristei a făcut praf Insula Iubirii! Artistul dă de pământ cu ispitele de la Antena 1: „Opt din 10 fac videochat”

MedicalFlorin Ristei a făcut praf Insula Iubirii! Artistul dă de pământ cu ispitele de la Antena 1: „Opt din 10 fac videochat”

Florin Ristei, în vârstă de 35 de ani, una dintre personalitățile cele mai admirate din peisajul media românesc, a făcut declarații în spațiul public cu privire la competitorii și provocările din cadrul ediției curente a emisiunii „Insula Iubirii”. Cântărețul este de părere că în cadrul emisiunii difuzate de Antena 1 s-a ajuns să se promoveze indivizi cu trăsături care nu reprezintă un exemplu pozitiv pentru societate.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic..deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat artistul – Gheboasă. Asta după participarea sa la “Untold” unde a cântat o piesă cu versuri indecende.

„Ai văzut fenomenul Gheboasă? A explodat internetul că ce face ăla cu versurile. Păi nu este vina lui frate că niște copii de 12 – 15 ani să ajungă să cânte lucrurile alea. Ci este vina lipsei de educație la nivel macro. Ce vrei să cânte și să asculte niște copii într-o țară în care parlamentarii sunt analfabeți, școala este vai de capul ei, copiii înjunghie profesorii la școală, legea nu se aplică pentru șmecheri. Ce vrei să învețe? Acasă nu văd exemple pozitive.

Citeste si alte articole: