Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Anda Adam, mai frumoasă ca niciodată, chiar și la 43 de ani! Mesajul transmis de iubita lui Tzancă Uraganu!

MedicalAnda Adam, mai frumoasă ca niciodată, chiar și la 43 de ani! Mesajul transmis de iubita lui Tzancă Uraganu!

Anda Adam împlinește 43 de ani și primește mesaje emoționante din partea fanilor și a prietenilor apropiați. Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, a postat o urare specială pentru fina lor frumoasă.

„La mulți ani, fina noastră frumoasă! Te iubim! ❤”, a scris partenera cântărețului de manele pe InstaStory.

Anda Adam a primit multe felicitări!

Cu ocazia zilei de naștere a Andei Adam, Alina Marymar i-a transmis un mesaj plin de afecțiune și a postat o fotografie cu ea, Anda Adam și soțul acesteia, Yosif Mohaci. Fanii au fost încântați să vadă ce bine se înțeleg cei trei și le-au urat Andei o zi de naștere minunată.

În urmă cu câteva săptămâni, Anda Adam a avut o reacție tranșantă la reproșurile fanilor cu privire la greutatea sa. Din sala de fitness, artista a postat un videoclip în care a spus că nu este bine să judeci o persoană după aspectul fizic și că ea se iubește așa cum este. Anda Adam nu vrea să se schimbe pentru nimeni și este mândră de corpul său.

Cu toate acestea, fanii Andei Adam sunt de părere că artista arată absolut superb și nu este nevoie să se schimbe. Fie că este pe scenă sau în viața de zi cu zi, Anda Adam rămâne o prezență impresionantă și un model de urmat pentru mulți tineri.

„Măi cârcotașilor, nu sunt machiată, când sunt așa puțin mai Beyonce nu-i bine, când sunt prea slabă iar nu e bine, dacă pun filtru iar nu e bine. Uite acum sunt la sală, nu sunt machiată, nu am nici filtru. Am tricoul asta cu un mesaj pentru toate domnișoarele și cred că sunt foarte ok. Și ce credeți, au dispărut și filtrele și kilogramele. Clipul video este făcut astăzi, duminică”, a scris cântăreața pe Instagram.

Le dorim Andei Adam o zi de naștere plină de bucurie și sănătate, iar fanilor îi mulțumim pentru toată energia pozitivă pe care o transmite mereu prin muzica sa!

Citeste si alte articole: