Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Diva Dana Săvuică: „Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite”

MedicalDiva Dana Săvuică: „Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite”

Despre relația cu Răzvan Enescu, Dana Săvuică are numai cuvinte de laudă. Bărbatul o face să râdă și o susține în toate proiectele sale. Cu toate acestea, fostul model nu-și dorește să se recăsătorească. „Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite”, a spus Dana Săvuică, în podcastul Ilincăi Vandici, conform unica.ro.

„Relația de acum e matură, am intrat în ea la o vârstă la care gândesc altfel. E o relație frumoasă de prietenie. Viața lui și a mea s-au unit și e o relație frumoasă pentru că e foarte echilibrată. (…) Îmi place foarte mult că am găsit în el un bărbat care mă face să râd.

Sunt foarte relaxată, n-am stres, nu stau încordată. Mă lasă să-mi urmez toate dorințele și proiectele. Îmi zice bravo, să mă bucur. E foarte important acest lucru”, a mai declarat Dana Săvuică.

Citeste si alte articole: