Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Cauți angajați din Asia? Deea Consulting Replacement îți oferă soluția!

EconomieCauți angajați din Asia? Deea Consulting Replacement îți oferă soluția!

S.C. Deea Consulting Replacement S.R.L. este o companie din Ploiești, care se ocupă cu recrutarea forței de muncă din țările asiatice ( Sri-Lanka, India, Bangladesh, Pakistan etc.)

Compania funcționează pe piața din România de aproape un an și are în portofoliul său muncitori calificați și necalificați, pe care Deea Consulting Replacement îi analizează cu rigurozitate în vederea acestora plasării acestora către angajatorii din țară.

Avantajele colaborării cu Deea Consulting Replacement sunt numeroase, printre acestea se numărându-se și garanția extinsă pe care compania o oferă angajatorilor atât prin punerea la dispoziție a forței de muncă competente, cât și prin înlocuirea imediată a personalului, în situații neprevăzute.

,,Efectuăm o selecție atentă și riguroasă pentru a identifica candidații cei mai potriviți pentru cerințele dumneavoastră. Înțelegem că recrutarea personalului internațional poate fi un proces complex. De aceea, oferim asistență deplină pe parcursul întregului proces, de la identificarea nevoilor dumneavoastră de personal până la finalizarea angajării. Ne ocupăm de formalitățile administrative, asigurându-ne că totul se desfășoară în conformitate cu reglementările și legislația aplicabilă”, spun reprezentații Deea Consulting Replacement.

OFERTA PENTRU MUNCITORI EXTERNI

• Personal calificat si necalificat din: Nepal, Pakistan,Sri Lanka, Bangladesh, Indonezia, Filipine si alte tari din Asia.

• Agentia noastra se ocupa de toata documentatia necesara obtinerii avizului de munca si permisului de sedere.

• Contractele cu muncitorii se fac pe 2 ani, sau pe 1 an de zile cu posibilitatea prelungirii contractului de comun acord pana la 2 ani.

• Cazarea ( se poate face in rulote, containere, apartamente, case in conditii decente de locuit).

• Salariul:

– Personal necalificat este de minim brut 3000 RON – 8 ore/zi- 40 ore/ saptamana plus bonuri de masa sau contravaloarea 30 RON/zi.

– Personal calificat este de minim brut 4000 RON – 8 ore/zi – 40 ore/ saptamana plus bonuri de masa sau contravaloarea 30 RON/zi.

Selectia candidatiolor se va face impreuna cu beneficiarul pe baza competentelor profesionale, a CV-lui si/ sau pe baza videoconferintelor;

In situatia in care angajatul parareste locul de munca fara sa anunte in prealabil, va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest fapt, pentru a lua ulterior masurile care se impun.

Garantie extinsa are in vedere inlocuirea gratuita a candidatului in situatia in care este concediat din motive obiective sau paraseste locul de munca.

• Obligatiile Beneficiarului :

• Sa asigure cazarea si transportul angajatilor de la locul de munca la domiciliu si inapoi.

Telefon: 0773 885 221

Mail: deeaconsultingrecruitment@gmail.com

Adresa: Str. Take Ionescu, nr. 3, bl. B, ap. 7, et. 1, Ploiești

Mai multe detalii AICI

Citeste si alte articole: