Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

ADDA, după 7 ani de căsătorie. „Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea”

MedicalADDA, după 7 ani de căsătorie. „Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel...

De departe una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, ADDA, căsătorita de 7 ani cu Cătălin Rizea, a vorbit despre sacrificiile pe care au fost nevoiți să le facă pentru a-și salva căsnicia și pentru a oferi un mediu bun pentru copilul lor.

„Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate.

Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a spus ADDA.

Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația.

Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive reale sunt.

Citeste si alte articole: