Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Tânăr prins cu droguri în zona Gării de Est din Timişoara

Din OrasTânăr prins cu droguri în zona Gării de Est din Timişoara

În timpul misiunii de patrulare de luni seară, în jurul orei 20:30, în zona Gării de Est din Timişoara, polițiștii din Poliției Locale Timișoara au observat un tânăr care se deplasa în mod haotic pe Strada Samuil Micu. Tânărul părea să se sprijine de pereții clădirilor și prezenta semne că i se simțea rău. Polițiștii locali a intervenit imediat pentru a-l identifica. Au aflat că se numește D.S., are 28 de ani și este din Hunedoara.

Conform relatărilor furnizate de Poliţia Locală Timişoara, în urma unei verificări corporale sumare, s-a descoperit un plic din plastic în buzunarul pantalonilor săi. Acesta conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv și avea un miros înțepător, sugestiv pentru substanțele psihoactive. Tânărul a susținut că pantalonii în care s-a găsit plicul nu îi aparțin lui, ci fratelui său.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit documente pentru a transmite cazul către polițiștii din Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara, în vederea desfășurării unei anchete în conformitate cu legislația în vigoare privind combaterea traficului și consumului ilegal de droguri.

Citeste si alte articole: