A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

De joi seara până vineri dimineață, câteva zone din Timişoara vor rămâne fără apă sau presiunea va fi redusă

Din OrasDe joi seara până vineri dimineață, câteva zone din Timişoara vor rămâne fără apă sau presiunea va fi redusă

Aquatim a informat că începând de joi, 24 august 2023, de la ora 22:00, până vineri, 25 august 2023, ora 8:00 dimineața, vor avea loc două operațiuni de cuplare a conductelor la intersecția străzilor C.Aradului cu Miresei și C.Aradului cu Amurgului. Aceste lucrări fac parte din programul POIM.

În timpul acestor operațiuni, furnizarea apei va fi întreruptă în următoarele zone:

Zona situată între străzile Lipovei-Aradului până la Amurgului și centrul comercial Iulius Mall, precum și Torontalul între Circumvalațiunii și Timiș, P.T.26, Biserica Agape, BCR, Asirom, Cowork, Timișoara, Miresei.
Presiunea apei va fi redusă la etajele 3, 4 și 5 pe strada C.Aradului și în zona delimitată de Grigore T. Popa, Armoniei, I. Barbu și Marginii.

De asemenea, va fi presiune redusă în următoarele zone:

Universitatea Științele Vieții, Liceul Agricol, Hornbach, Auchan, Altex, Selgros, Decathlon, Ikea, Centrul medical Regina Maria, Penny, Carrefour, Dacia Service, Romstal, Lidl, Petrom, reprezentanța Mercedes, OMV, MOL și restaurantul Tinecz.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, a menționat Aquatim.

Citeste si alte articole: