Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Vica Blochina, mai sinceră ca niciodată! Fosta balerină ține un regim alimentar care o face din ce în ce mai frumoasă!

MedicalVica Blochina, mai sinceră ca niciodată! Fosta balerină ține un regim alimentar care o face din ce în ce mai frumoasă!

Vica Blochina este una dintre celebritățile de top din industria showbizului autohton, reușind să atragă o bază solidă de fani încă de la debutul său în lumina reflectoarelor, care o sprijină neabătut în tot parcursul său.

„Chiar vreau să împărtășesc lucrul acesta, mai ales pentru oamenii care erau obișnuiți să mănânce mult. Eu eram una dintre persoanele care mâncam mult. Acum, de fapt, realizez, după ce am slăbit, că mâncam mult. Mi se părea că eu mâncam puțin și corect, dar eu, de fapt, consumam cantități mai mari. Ca să fac o comparație față de cât mâncam înainte… Eu consum acum cam pe sfert de cât mâncam înainte.

Nu mai pot să mănânc ca înainte. Și așa am realizat eu că, de fapt, mâncam mult. Și cei care ajungem să ne îngrășăm… este de la stres și de la frustrări. Pentru că acolo, cumva, găsim alinare.”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina este una dintre celebritățile de top din industria showbizului autohton, reușind să-și câștige o bază solidă de fani încă de la debutul său în lumina reflectoarelor, care o sprijină neabătută în întreaga sa călătorie.

De-a lungul timpului, ea și-a construit o carieră de mare succes, fiind recunoscută pentru sinceritatea și carisma sa, aspecte care au adus-o în mod constant aprecierea necondiționată a publicului.

Pe lângă aceste calități, Vica Blochina a atras atenția și prin silueta sa admirabilă, motiv pentru care a acordat întotdeauna o importanță deosebită aspectului fizic.

Recent, vedeta a optat pentru o intervenție chirurgicală la stomac, având în vedere dorința sa de a atinge greutatea dorită. Așa cum a mărturisit, atenția acordată aspectului său fizic a făcut ca această decizie să fie una naturală pentru ea.

După aproape două luni de la intervenție, Vica Blochina recunoaște că acum conștientizează că obișnuia să consume o cantitate considerabilă de alimente, fără a observa în trecut acest aspect. În prezent, și-a ajustat regimul alimentar și își acordă o atenție sporită în acest sens.

Cu toate acestea, vedeta a înțeles că stresul și frustrările acumulate în timp pot avea un impact semnificativ asupra greutății corporale a unei persoane și că o abordare echilibrată și sănătoasă a alimentației este la fel de importantă ca orice intervenție medicală.

Citeste si alte articole: