Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Mama frumoasei Loredana Chivu, jefuită de iubit! „Ați plecat cu două televizoare și 3 ursuleți de pluș!”

MedicalMama frumoasei Loredana Chivu, jefuită de iubit! „Ați plecat cu două televizoare și 3 ursuleți de pluș!”

Loredana Chivu a făcut acuzații grave la adresa fostului ei iubit, Dani Leș, spunând că acesta ar fi trimis oameni în uniformă să recupereze cu forța niște bunuri aflate în casa mamei sale.

Cei doi au fost împreună timp de aproape trei ani, timp în care Leș i-a oferit Chivui chiar și un inel de logodnă. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat cu scandal, iar Chivu a cerut un ordin de restricție împotriva lui Leș.

Recent, Chivu a povestit pe pagina sa de Instagram că fostul ei partener a intrat peste mama ei, pentru a recupera câteva lucruri pe care i le dăruise pe vremea când erau împreună. Mai exact, Leș ar fi plecat cu două televizoare, câteva haine și trei ursuleți de pluș.

Chivu spune că oamenii care au venit la casa mamei sale nu erau polițiști adevărați, ci ar fi fost plătiți de Leș pentru a o speria pe aceasta.

Leș nu a comentat încă acuzațiile făcute de Chivu.

„Ce să facă ultimii infractori și oameni josnici, bătuți de soartă…să intre peste mama în curte, femeie la 58 de ani, cu forța, cu oameni care se presupune că sunt „ai legii” spăguiți și cumpărăți ca să recupereze ei paguba mare din casa mamei mele.

Ați plecat cu două televizoare și 3 ursuleți de pluș! Penibili! Voi doar cu femeile știți să vă puneți, avocatul corupt și g.unoiul ăla care se presupune că a făcut parte din viața mea!”, a spus Loredana Chivu, pe Instagram

Citeste si alte articole: