Victor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!”

MedicalVictor Slav, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!”

Victor Slav a fost pus în fața întrebărilor Biancăi Drăgușanu despre viața sa personală la show-ul Detectorul de Minciuni. Dialogul dintre cei doi a abordat diverse aspecte legate de mariajul lor și de situația sentimentală actuală a lui Victor Slav.

Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au divorțat la scurt timp după ceremonie. În timpul căsătoriei, au devenit părinții unei fetițe numită Sofia.

Una dintre întrebările dificile adresate de Bianca Drăgușanu a fost despre personalitatea fostelor partenere ale lui Victor Slav. Victor Slav a răspuns sincer și i-a mărturisit că ea a avut un caracter dificil de la începutul până la sfârșitul relației lor.

„Bianca Drăgușanu: Ai avut mai multe partenere dificile?

Victor Slav: Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit.

Bianca Drăgușanu: Îți mulțumesc pentru sinceritate.

Victor Slav: Orice relație are niște compromisuri. Nu faci ce vrei tu, când vrei tu, pentru că atunci trebuie să fii singur.

Bianca Drăgușanu: Care dintre partenerele tale au fost cele mai cheltuitoare? Consideri despre mine că sunt o personaă cheltuitoare.

Victor Slav: Da, tu ești o persoană cheltuitoare. Atât timp cât ai luat ceva și poți să-l valorifici e investiție, pe deoparte, pe de altă parte de o investiție în tine, într-adevăr. Dacă ai nevoie de lucrurile alea, pentru că te expui. Au existat în viața mea și persoane cheltuitoare în zadar”, a declarat Victor Slav la Detectorul de Minciuni.

În ce relații sunt Victor Slav și Bianca Drăgușanu, în prezent
O altă întrebare care a scos la iveală în ce relații sunt Victor Slav și Bianca Drăgușanu, în prezent, a avut de-a face cu femeile pe care nu le-a putut uita. Slav a declarat că de fiecare dată când a ieșit dintr-o relație a făcut-o pentru că nu mai era îndrăgostit de femeia respectiva. Slav a menționat că au existat totuși și execepții, când a mai acordat o șansă relației și s-a împăcat cu partenera, iar aici a făcut referire la Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu: Există în viața ta vreo femeie pe care nu o poți uita?

Victor Slav: Nu cred că există vreo persoană în viața cuiva să nu fie uitată. Depinde din ce punct devedere vorbim, dacă vorbm din punct de vedere al sentimentelor eu nu am ieșt niciodată dintr-o relație să mai am sentimente. În momentul în care am ieșit, nu am mai avut sentimente…Sunt anumite relații ce te fac să ieși forțat din acea relație și atunci rămâi cu niște sentimente care se sting pe parcurs. Am avut despărțiri, împăcări, apropo de relația noastră (n.r. – cu Bianca Drăgușanu). În momentul în care am pus punct, nu am mai avut sentimente din acelea, de dragoste, normal că sentimente rămân.„

Citeste si alte articole: