Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

CODRU Festival din Timișoara va găzdui finala națională European Street Food Awards – România

Din OrasCODRU Festival din Timișoara va găzdui finala națională European Street Food Awards – România

Din acest an, România este inclusă în cea mai importantă competiție de street food – European Street Food Awards, și se caută finalistul nostru. Street fooderii din țară vor avea ocazia să participe la această competiție internațională de prestigiu.

Finala națională European Street Food Awards – România va avea loc la CODRU Festival, singurul festival din Timișoara care a fost nominalizat anul trecut la premiile European Festival Awards în categoria Best Medium Sized Festival. În perioada 25-27 august, vendorii care se înscriu la festival vor intra în procesul de jurizare, care include votul publicului (People’s Choice), ce se desfășoară pe toată durata festivalului, și votul juriului (Romanian Champion), care va avea loc pe 26 august și va desemna câștigătorul în cadrul evenimentului.

Astfel, va fi selectat finalistul care va reprezenta România la European Street Food Awards 2023 în Germania. Dacă ai abilități în bucătărie, deții un furgonetă, un camion sau o remorcă cool și prepari specialități culinare gustoase și autentice, este momentul să te înscrii. Căutăm inovație, creativitate și savoare. Dorim să aducem în fața participanților și a juriului cele mai bune preparate culinare, care să le încânte papilele gustative. Cei mai talentați bucătari vor fi selectați de un juriu format din top chefi români, food-blogeri, jurnaliști și istorici culinari. Aceștia vor evalua prezentarea vizuală, calitatea ingredientelor, originalitatea rețetelor și feedback-ul clienților. Câștigătorul va reprezenta România în marea finală European Street Food Awards 2023, care va avea loc la Saarbrücken, în Germania, între 29 septembrie și 1 octombrie.

Înscrierile se pot face aici.

Citeste si alte articole: