Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Cum a răspuns Denisa, după ce a fost întrebată dacă formează un cuplu cu Zain?

MedicalCum a răspuns Denisa, după ce a fost întrebată dacă formează un cuplu cu Zain?

După plecarea lui Zain din competiția Mireasa, acesta a interacționat cu alți foști concurenți din sezonul 7. Printre aceștia s-a numărat și Denisa.

Denisa și Zain au apărut împreună pe rețelele sociale și chiar s-au fotografiat în timpul unor ieșiri în oraș, ceea ce a generat speculații din partea fanilor Mireasa cu privire la existența unei relații între ei.

Întrebată dacă formează un cuplu cu Zain, Denisa a răspuns într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi de pe rețelele sociale că nu este cazul.

Denisa și Zain sunt foști concurenți ai sezonului 7 Mireasa. Denisa a avut o experiență interesantă în cadrul competiției Mireasa sezonul 7, dar din păcate nu a găsit dragostea. Ea a fost implicată în mai multe cunoașteri pe parcursul sezonului, dar niciuna nu s-a materializat într-o relație de lungă durată. Cu toate acestea, în cele din urmă, publicul a decis eliminarea Denisei din competiție într-o cursă de eliminare cu Simona.

Pe de altă parte, Zain a avut o relație care nu a avut succes cu Giulia în timpul competiției și a decis să părăsească casa Mireasa fără a folosi amuleta care i-ar fi permis să se salveze.

„Am gândit bine și e greu pentru mine. Când se deschid ușile și fiecare stă cu iubita lui… și nu știu dacă va intra o fată nouă sau dacă va intra măcar… Viața mea afară nu se va opri după emisiunea aceasta. Am viață frumoasă afară și m-am bucurat de aceste două luni în care am stat aici. Am câștigat mulți prieteni.”, a spus Zain atunci.

Citeste si alte articole: