România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Șapte românce celebre care s-au căsătorit cu străini bogaţi, din dragoste pură!

MedicalȘapte românce celebre care s-au căsătorit cu străini bogaţi, din dragoste pură!

7 românce căsătorite cu milionari străini
Anca Faur (Deva) și fostul astronaut Buzz Aldrin, Jenny Zaharia Paulson (Galați) și miliardarul american John Paulson (63 de ani, avere de 3 miliarde de dolari), Lavinia Postolache (Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag (64 de ani, preşedintele „America’s Licensing Holding Group”, care deţine drepturi ale brandului Playboy), Anca Verma (Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma (54 de ani), Iasmina Milutinovici (Timișoara) și milionarul american Bradford Aaron Hill (familia lui Bradford administrează Statuia Libertății și insula pe care se află aceasta), Romina Gingașu (București) și Piero Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari, Ela Arjandas (Satu Mare) și milionarul spaniol Anil Arjandas, supranumit „regele bijuteriilor”, sunt cuplurile care au ținut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă. Cele 7 românce și-au construit o viață roz în străinătate, alături de soții lor celebri și bogați. Pe 20 ianuarie, în ziua în care a împlinit 93 de ani, fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu partenerea sa de viaţă, Anca Faur (63 de ani). Aldrin şi Anca Faur s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la Los Angeles, iar anunțul și pozele au fost publicate pe contul de Twitter al lui Aldrin.

Anca Faur, născută în Deva, este o româncă cu un impresionant parcurs profesional în domeniul ingineriei chimice. Ea s-a căsătorit pe 20 ianuarie cu fostul astronaut Buzz Aldrin, cel de-al doilea om care a pășit pe Lună, după Neil Armstrong. Această știre a captat atenția presei din întreaga lume.

Înainte de căsătoria cu Anca Faur, Buzz Aldrin a fost căsătorit de trei ori și are trei copii din prima căsătorie. El este faimos pentru că a făcut parte din misiunea Apollo 11 și a pășit pe suprafața Lunii în 1969, la doar 19 minute după Neil Armstrong. Aldrin este singurul dintre cei trei astronauți ai misiunii Apollo 11 care mai este în viață.

Anca Faur s-a născut la Deva și a absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara în anul 1983. Ulterior, ea a obținut titlul de doctor în inginerie chimică la Universitatea din Pittsburgh. Înainte de căsătoria cu Buzz Aldrin, Anca Faur a fost căsătorită anterior și are un băiat din acea relație.

Aceste informații despre Anca Faur și căsătoria sa cu Buzz Aldrin au stârnit interesul publicului și au fost subiecte de discuție în presa din întreaga lume.

Citeste si alte articole: