Preafrumoasa Lidia Buble în vacanța din Italia! „Îmi vine să urlu!”

MedicalPreafrumoasa Lidia Buble în vacanța din Italia! „Îmi vine să urlu!”

Lidia Buble a dorit să-și etaleze în vacanța din Italia bijuteriile cu diamante, însă nu a putut. Și asta pentru că, chiar înainte de ziua ei, a fost prădată de hoți. Aceștia i-au furat genți valoroase, dar și bijuterii. Nu este prima data când artista care victima hoților. În trecut, când era împreună cu Răzvan Simion, a mai fost prădată o data. La vremea respectivă ea a rămas fără o geantă de 20.000 de euro!

După jaf, vedeta a dorit să transmită un mesaj, din care a rezultat și starea de spirit în care se află după pierderile materiale destul de însemnate. „Mare grijă de acum! Nu îmi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară. Îmi vine și să urlu”, a transmis Lidia Buble.

Cine este Lora?

Lora, pe numele său complet Laura Petrescu, este o cântăreață, compozitoare și textieră română. S-a născut pe 23 ianuarie 1982 în București, România. A devenit cunoscută publicului larg în anul 2005, când a participat la emisiunea-concurs “Star Factory” difuzată de postul de televiziune Pro TV.

De-a lungul carierei sale, Lora a lansat numeroase piese de succes, precum “No More Tears” (în colaborare cu Phelipe), “Puisor” (în colaborare cu Puya), “I Know” (în colaborare cu Shift), “Ne impotrivim” sau “Rămân cu tine”.

Lora este apreciată pentru vocea sa puternică și versatilitatea sa în abordarea diferitelor genuri muzicale, de la pop și R&B la dance și rock. A susținut numeroase concerte și a participat la diverse festivaluri muzicale din România și din străinătate. Este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice artiste din industria muzicală românească.

Citeste si alte articole: