Superbissima Anamaria Prodan le face în ciudă tuturor femeilor din România! Tocmai și-a lăsat breton!

MedicalSuperbissima Anamaria Prodan le face în ciudă tuturor femeilor din România! Tocmai și-a lăsat breton!

Anamaria Prodan, cunoscută ca o apariție fermecătoare, și-a surprins fanii pe rețelele de socializare prin schimbarea completă de look. Sexy-impresara a decis să facă o schimbare majoră și a optat pentru breton, care îi avantajează foarte mult. Iată imaginile care au stârnit reacții pozitive din partea admiratorilor săi!

Anamaria Prodan, întotdeauna în căutarea de schimbări și transformări, a decis să-și redefinească look-ul și a ales să meargă la salonul de înfrumusețare. Dacă în trecut și-a obișnuit fanii cu părul lung și drept, de data aceasta vedeta a optat pentru breton și bucle lejere.

Anamaria Prodan și-a făcut breton!

Schimbarea de look a lui Anamaria Prodan a stârnit admirație și apreciere din partea fanilor săi. Vedeta și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu acest nou stil care îi vine perfect. Anamaria Prodan nu se teme să facă schimbări și să își exprime personalitatea prin modul în care arată.

Nu este un secret faptul că Anamaria Prodan este adeptă a schimbărilor majore și, de-a lungul timpului, impresara a experimentat diverse trucuri de înfrumusețare. Cu ceva timp în urmă, ea a renunțat la părul scurt și a optat pentru extensii, iar acum sexy-impresara a ales să își schimbe look-ul prin adăugarea bretonului.

Anamaria Prodan continuă să acorde atenție aspectului său fizic și să încerce diferite proceduri și trucuri de înfrumusețare. La vârsta de 50 de ani, ea se poate mândri cu un trup de invidiat și arată senzațional. Admiratorii săi apreciază faptul că Anamaria Prodan se menține mereu în formă și este deschisă către schimbări care o avantajează și o fac să strălucească și mai mult.

”Ce schimbare, Ana. Sincer, arăți fenomenal / Superbă! Îți stă foarte bine! Bombă!”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani pe contul ei personal de Instagram.

Mesajul Anamariei Prodan pentru toate femeile din România!

Sunt slabă și frumoasă”, a spus despre ea fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si alte articole: