România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

I-a reușit! Antonio s-a căsătorit de dragul premiului de 40.000 de euro! Își va plăti toate datoriile!

MedicalI-a reușit! Antonio s-a căsătorit de dragul premiului de 40.000 de euro! Își va plăti toate datoriile!

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa în martie 2023, cu doi luni mai târziu decât debutul sezonului 7. Intrarea lor simultană în casă i-a apropiat.

Antonio, care a împlinit 30 de ani în timpul emisiunii, a fost însoțit de doamna Viorica, dar aceasta a părăsit curând show-ul din motive de sănătate. Totuși, doamna Viorica a avut ocazia să dezvăluie faptul că Antonio era interesat de Giulia. Cu toate acestea, planurile lui Antonio nu au mers conform așteptărilor, deoarece relația cu Maria devenea tot mai puternică.

Maria a primit o invitație la o întâlnire și din partea lui Zain, dar a refuzat.

Pe 6 aprilie, Maria și Antonio au confirmat pentru prima dată că sunt un cuplu după un sărut pe canapea. Chiar dacă au fost în faza de cunoaștere de câteva zile, amândoi au spus că ar fi vrut să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest moment. Totuși, lucrurile nu au fost fără probleme. Irina, prietena ambilor, era adesea prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune a apărut o suspiciune privind o atracție între Irina și Antonio, lucru negat de toți cei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să ridice problema despărțirii de iubita lui. Separarea lor a avut loc pe 14 aprilie, când Antonio a concluzionat că: “Dacă ceri ceva și nu poți oferi, avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare.”

Cei doi au avut o discuție la o petrecere, care s-a încheiat cu un sărut de despărțire, inițiat de Maria, după cum s-a menționat ulterior. La scurt timp după sărut, Antonio s-a apropiat de Giulia, care a părăsit casa Mireasa câteva zile mai târziu. Antonio a câștigat un task în care a avut posibilitatea de a invita o concurentă, Beatrice de la Capricii, în casa Mireasa, dar aceasta nu a acceptat invitația. Curând după aceasta, casa Mireasa s-a împărțit în două: casa cuplurilor și casa celor singuri, pentru o săptămână. Acesta a fost momentul în care Maria și Antonio au decis să se apropie din nou unul de celălalt. Maria, care la începutul competiției nu se simțea în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la sfârșitul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie. Fanii emisiunii Mireasa au primit cu bucurie acest moment de reconciliere și i-au clasat pe amândoi în top. Atât Antonio, cât și Maria, și-au dezvăluit laturile mai bune, care le-au permis să se îndrăgostească unul de celălalt.

Cu toate acestea, familia lui Antonio s-a opus acestei relații, mama lui fiind nemulțumită de comentariile făcute de Maria la adresa lui în timpul despărțirii.

Maria a primit vizita fiului ei, Amir, iar Antonio s-a întâlnit și el cu el, dându-i mâna și jucându-se cu el.

Antonio a reflectat și a decis să o ceară pe Maria în căsătorie. Cererea a fost spontană, în timpul unei întâlniri într-un lan de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat din lavandă, iar ea a fost uimită. Fericirea lor a fost însă de scurtă durată, deoarece s-au născut speculații că s-ar fi logodit doar pentru premiu, iar Irina a susținut vehement această teorie. Ulterior, Maria a fost criticată în casa Mireasa pentru dezordinea din jur, ceea ce a provocat un conflict între Irina și Maria. Maria a plâns la plecarea Irinei din emisiune și a menționat că rămân cu amintiri plăcute.

La un moment dat, Maria și Antonio și-au abandonat inhibițiile și au avut o relație intimă în casa Mireasa, dar au regretat ulterior acest lucru, gândindu-se la părerea familiei Mariei.

Petrecerea burlacilor a fost un alt moment dificil în relația dintre Maria și Antonio, deoarece Antonio i-a oferit unei animatoare o brățară și i-a spus că o va căuta peste o săptămână. Maria a depășit acest incident, chiar dacă a fost tristă câteva zile.

„Vă mulțumim pentru tot! Sunteți minunați!”, a scris Antonio în dreptul fotografiei publicate pe Internet.

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio, poveste de dragoste cu răsturnări de situație. Cum au ajuns să se îndrăgostească

Citeste si alte articole: