Irina a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu Maria!

MedicalIrina a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu Maria!

Cum a răspuns Irina, întrebată dacă va mai vorbi cu Maria după competiția Mireasa
„Dacă Maria nu se împăca cu Antonio voi două încă v-ați fi înțeles bine”, i-a spus cineva pe Instagram , iar fata a răspuns:

„Da. Pentru că nu nu mi-aș fi dat cu părerea că Antonio și-a mai calculat un pic cărțile și a decis să se căsătorească cu Maria pentru premiu. Și ea nu s-ar fi supărat și nu m-ar mai fi făcut de…De parcă nici n-am fost apropiate niciodată…Dar e mai bine că s-a întâmplat așa. Eu n-o să am în viața mea oameni care renunță ușor la mine.

„Maria a spus că i-ai fost foarte dragă și că vrea să te caute după emisiune. Ce părere ai?”, a mai întrebat-o cineva, iar fata a răspuns: „Să mă caute”

„Cu cine nu o să mai vorbești niciodată din competiție?”, a mai fost întrebată Irina

„Bogdan, Sabrina, Dima, Giulia. Și cu siguranță i-am uitat pe câțiva care au ieșit deja. I-am enumerat pe ei pentru că nu sunt în casă acum și nu vorbim și nici n-o să vorbim. Cu restul vedem când ies”.

„Sincer, ți-a plăcut de Antonio?”, a mai fost întrebată Irina, iar tânăra a răspuns negativ. De asemenea, Irina a mai fost întrebată dacă va încerca să reia relația cu Alex, iar tânăra a răspuns că între ei este o relație de prietenie. „Ultima cursă de eliminare din acest sezon. fata care va fi domnișoară de onoare, pentru că a fost votată să rămână ăn casă de 86,73% dintre telespectatori este Anemona. Irina, parcursul tău în casa Mireasa se oprește acum”, a spus Simona Gherghe, în gala de pe 30 iunie.

Citeste si alte articole: