Dan Negru îi face praf pe cei care își trimit părinții la azil! „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor!”

MedicalDan Negru îi face praf pe cei care își trimit părinții la azil! „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor!”

Dan Negru este unul din titanii revelioanelor românești după anii 2000. În afara emisiunilor concurs de la Kanal D, prezentatorul își dă cu opinia pe cât mai multe subiecte, unele din ele sociale. Astfel, Dan Negru îi critică pe cei care își duc tații și mamele la azil, unde uită de ei!

Dan Negru a ajuns la 51 de ani, iar în mediul online este urmărit de mii de oameni.

Dan Negru: „Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux”

Dan Negru consideră că locul celor care ne-au crescut nu e la azil, ci acasă. Pentru el, azilele nu sunt hoteluri de lux, ci închisori dezolante de singurătate.

„Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că «la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii». Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo.

Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar singurătatea e cumplită în orice hotel de lux”, a Dan Negru.

Citeste si alte articole: