Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Hidroelectrica – 104 lei/acțiune, valoarea companiei a ajuns la 9,4 miliarde euro

EconomieHidroelectrica – 104 lei/acțiune, valoarea companiei a ajuns la 9,4 miliarde euro

Hidroelectrica se va lista la BVB după o operațiune în care participarea largă a adus prețul în partea superioară a coridorului ofertei, cel mai probabil peste 100 de lei pe acțiune. Compania este subscrisă integral pe tranșa investitorilor instituționali încă din prima zi.

 

Ultimul mesaj de la consorțiul de intermediere al ofertei publice primare de la Hidroelectrica (H2O) indică un preț de 104 lei/acțiune și profesioniști ai pieței au declarat în discuții cu Profit.ro că este puțin probabil să se mai întâmple ceva până la configurarea finală a book-ului.

Vezi și Hidroelectrica merge pe Bursă cu o ofertă de 94 lei / 112 lei per acţiune

Închiderea la acest preț ar ridica valoarea de piață a producătorului de energie hidro la 46,7 miliarde lei (9,4 miliarde euro).sei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

105 lei/acțiune un preț probabil al închiderii operațiunii de piață

Participarea a fost bună și pe segmentul investitorilor individuali unde aceștia au plasat ordine pentru achiziția unui număr de 55,8 milioane de acțiuni, echivalent cu un nivel de suprasubscriere de 4,7 ori, valoarea agregată a acestor plasamente ridicându-se la 6,25 miliarde euro (1,26 miliarde euro).

Acțiunile Hidroelectrica urmează să intre în ringul bursier în zilele următoare, unde vor fi cele mai lichide instrumente financiare cel puțin pentru perioada imediat următoare.

Citeste si alte articole: