Diva Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram! „Tot proastă ești!”

MedicalDiva Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram! „Tot proastă ești!”

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare, exprimându-și nemulțumirea față de cineva anume, fără a dezvălui însă numele respectivei persoane. Vedeta își ține fanii la curent cu viața sa prin intermediul rețelelor de socializare și împărtășește atât momente pozitive, cât și momente mai puțin plăcute.

„Ești cea mai bună versiune a ta și tot proastă ești”, este mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a distribuit, pe pagina personală de Instagram.

Diva Bianca Drăgușanu vrea să devină mamă pentru a doua oară!

Bianca Drăgușanu și-a exprimat dorința de a deveni mamă pentru a doua oară, având deja o fetiță din căsnicia anterioară. Ea a menționat că nu își pune presiune în acest sens, dar că, în cazul în care va primi un al doilea copil, îl va primi cu bucurie și deschidere.

„Iubesc foarte mult copiii, dacă Dumnezeu o să se vrea să se întâmple asta, de ce nu? Am tot ce îmi trebuie, cu siguranță o să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare.

Dacă se va întâmpla asta, la un moment dat o să vedeți, o să știți, deși cu Sofia am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni. De ce nu? Dacă vrea Dumnezeu să se întâmple!”, a explicat Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp

Citeste si alte articole: