România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Daniela Crudu, dezvăluiri fără perdea despre cerințele clienților săi de pe OnlyFans. ,,Nu sunt pudică și n-am fost niciodată… ”

MedicalDaniela Crudu, dezvăluiri fără perdea despre cerințele clienților săi de pe OnlyFans. ,,Nu sunt pudică și n-am fost niciodată… ”

Daniela Crudu, cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, a dezvăluit recent că pe platforma OnlyFans primește cereri din partea clienților săi de a vedea tatuajul pe care îl are în zona intimă, un desen de fluture. Aceasta a menționat că aceasta este una dintre cele mai frecvente cerințe pe care le primește și că admiratorii ei sunt interesați de aspecte îndrăznețe. Daniela Crudu, care câștigă sume impresionante din activitatea sa pe OnlyFans, nu ezită să-și afișeze corpul și să satisfacă dorințele fanilor săi în mediul online.

„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!

Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele. Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș.”, a declarat vedeta tv.

Cum se descurcă vedeta Daniela Crudu, în ipostaza de mamă?

Daniela Crudu radiază de fericire de când a născut o fetiță. Bruneta se bucură din plin de rolul de mămică și se dedică micuței Daiana.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. (…)

Nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum, eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știa cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară.

Nu alăptez pentru că nu am avut deloc. Doamna doctor a zis să nu ne mai chinuim că îi dădeam sân și nu putea să tragă și nu avea ce. Nu e din cauza implanturilor, că sunt multe fete care au și alăptează. Doar că la mine, nu am avut eu. N-am avut, eu ce să fac?”, a mai precizat bruneta.

Citeste si alte articole: