Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

La Timișoara se pregătește o nouă ediție a Festivalului Inimilor

Din OrasLa Timișoara se pregătește o nouă ediție a Festivalului Inimilor

Așteptată cu mare interes, ediția din acest an a Festivalului Inimilor se anunță una deosebită și demnă de o capitală europeană a culturii. Un număr impresionant de 32 de ansambluri folclorice din 13 țări, reprezentând patru continente, vor fi prezente la Timișoara.

Timișoara se pregătește cu entuziasm pentru desfășurarea celei de-a 32-a ediții a Festivalului Inimilor. Evenimentul va avea loc în perioada 5-9 iulie în frumosul Parc Rozelor.

„Se anunță o ediție de sărbătoare, demnă de o capitală europeană a culturii. Vor fi, în total, 32 de ansambluri, din 13 țări, de pe patru continente. În afară de grupuri din Italia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Grecia, Georgia și România, țări care au participat și la ediția precedentă, anul acesta vin la Timișoara ansambluri folclorice din Spania, Turcia, China, Panama, Tahiti și Republica Moldova, care nu au fost reprezentate anul trecut”, a transmis Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, organizatorul Festivalului Inimilor.

Parada tradițională a portului popular este programată să aibă loc joi, 6 iulie, începând cu ora 18:00, pe traseul Piața Libertății – Opera – Catedrală – Parcul Rozelor. La ora 18:30 va avea loc deschiderea oficială a festivalului în Parcul Rozelor.

Pe lângă spectacolele tradiționale ce se vor desfășura în Parcul Rozelor, Festivalul Inimilor va oferi și o serie de alte evenimente interesante. Printre acestea se numără o expoziție de fotografie, un workshop de zumba și workshopuri coregrafice interactive.

Citeste si alte articole: