Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Andreea Marin, mesaj emoționat pentru iubitul ei. E îndrăgostită lulea

MedicalAndreea Marin, mesaj emoționat pentru iubitul ei. E îndrăgostită lulea

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Chiar dacă a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, „Zâna” și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu, cel căruia i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, a avut o carieră de succes în televiziune, dar „Zâna” s-a retras de o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Prezentatoarea de televiziune s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme, mai ales, în ceea ce privește viața personală. Vedeta a trecut prin trei divorțuri. În ciuda tuturor greutăților, „Zâna Surprizelor” nu și-a pierdut speranța că va găsi persoana potrivită pentru ea.

Andreea Marin formează de șase ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, care lucrează ca diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, acest lucru nu i-a deranjat pe niciunul dintre ei. Prezentatoarea de televiziune a fost destul de discretă de-a lungul timpului în ceea ce privește relația ei. Totuși, Andreea Marin i-a transmis iubitului său un mesaj cu ocazia zilei de naștere.

Ce i-a spus Andreea Marin lui Adrian Brâncoveanu de ziua sa de naștere

„Zâna Surprizelor” a decis să facă o excepție de ziua de naștere a iubitului ei și i-a transmis lui Adrian Brâncoveanu un mesaj în mediul online. Diplomatul a împlinit vârsta de 38 de ani sâmbătă, 1 iulie. Andreea Marin a postat și mai multe fotografii în care apărea alături de iubitul ei. Prezentatoarea de televiziune a primit o mulțime de comentarii de apreciere din partea fanilor.

„Anii trec, zboară ca vântul. Printre ramuri și-ți șoptesc: «Nu ești singur, un alt suflet ți-e alături.”». Te iubesc! La multi ani, ecoul meu!, este mesajul scris de Andreea Marin pe rețelele de socializare. Prezentatoarea și iubitul ei au făcut mari sacrificii la începutul relației pentru a se vedea. Adrian Brâncoveanu a fost consul la Tripoli, Libia, dar din cauza situației tensionate din această țară a locuit în Tunisia. Cuplul a făcut naveta timp de doi ani pentru a putea să se întâlnească.

Citeste si alte articole: