A fost lansată licitația pentru lucrările de reabilitare a bazei sportive de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara

Din OrasA fost lansată licitația pentru lucrările de reabilitare a bazei sportive de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru reabilitarea vechii baze sportive situată pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara. Această proprietate este deținută de Primărie și a fost încredințată Universității de Vest din Timișoara pentru o perioadă de 20 de ani, cu obligația de a o moderniza. Valoarea estimată a lucrărilor este de 5,1 milioane de lei.

„În vederea asigurării de condiții pentru desfășurarea de activități sportive și de agrement sunt necesare lucrări de reabilitare a terenurilor de sport existente, a împrejmuirii, schimbare destinație și reparații capitale clădire existentă, realizare instalații de iluminat și de nocturnă, reabilitarea bazinelor, precum și amenajarea generală a spațiului cu alei de acces, spațiu verde etc.”, se precizează în caietul de sarcini.

Baza sportivă, care ocupă o suprafață de aproape 6.000 de metri pătrați, urmează să fie reabilitată. Proiectul vizează renovarea terenurilor vechi destinate handbalului, baschetului și tenisului, precum și construirea a două terenuri noi: unul multifuncțional pentru tenis, volei și baschet, și un teren cu nisip pentru beach volley. În plus, se va amenaja o parcare specială pentru biciclete.

Durata estimată a lucrărilor este de 6 luni. Firmele interesate pot participa la licitație până la data de 17 iulie pentru a obține contractul de execuție.

Citeste si alte articole: