România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Ştefan Radu Oprea: Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc / Îmi doresc să oferim condiţii cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinaţia de vacanţă aleasă de către turişti

EconomieŞtefan Radu Oprea: Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc / Îmi doresc să oferim condiţii cât mai bune pentru ca litoralul românesc...

”Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord, Bucureşti, ajunge la Constanţa în mai puţin de două ore şi jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreţinere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu maşina este mai mare”, a scris, vineri seaăr, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Ştefan Radu Oprea afirmă că trenul cu care călatoreşte este ”curat, sigur şi cu toate locurile ocupate”.

”Mâine voi fi la Comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează, vor urma apoi întâlniri cu operatorii din turism”, +a mai transmis ministrul, apreciind că trenul cu care călătoreşte circulă cu 150 de km/h.

De asemenea, ministrul a precizat că-şi doreşte ca litoralul să ofere servicii de calitate, pentru a atrage turişti: ”Îmi doresc să oferim condiţii cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinaţia de vacanţă aleasă de către turiştii români şi străini”. 

 

Citeste si alte articole: