Autoritățile au greșit! Să-și ardă chinezăriile de aparate anti-drog! Preafrumoasa Xonia nu era drogată!

MedicalAutoritățile au greșit! Să-și ardă chinezăriile de aparate anti-drog! Preafrumoasa Xonia nu era drogată!

Răsturnarea de situație în cazul Xoniei a adus lumină asupra faptului că artista nu a fost drogată la volan, în ciuda informațiilor inițiale. Documentele oficiale obținute de SpyNews.ro, site-ul de știri mondene de top din România, arată că Xonia a fost testată negativ pentru toate substanțele interzise, confirmând astfel nevinovăția ei. Aceasta a dorit să își dovedească nevinovăția și s-a prezentat la două clinici private pentru prelucrarea probelor biologice.

Xonia, de la început, a negat consumul de substanțe interzise și a susținut că nu încurajează astfel de comportamente. Prin mersul la două laboratoare diferite de analize, artista a dorit să clarifice că dispozitivul de control a furnizat indicii false în acest caz. Este important de menționat că erorile tehnice sau neconformitățile pot apărea în dispozitivele de testare, ceea ce poate duce la interpretări greșite într-un prim moment.

Mesajul Xoniei!

”Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente.

Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate, ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat.”, a scris Xonia, pe contul ei personal de Instagram.

Citeste si alte articole: