România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Registrul Auto Român: Conducerea nu a fost informată de implicarea vreunui angajat în săvârşirea unor fapte de natură penală / Instituţia a pus la dispoziţia procurorilor actele solicitate / Sancţiuni pentru angajaţi, în eventualitatea implicării

EconomieRegistrul Auto Român: Conducerea nu a fost informată de implicarea vreunui angajat în săvârşirea unor fapte de natură penală / Instituţia a pus la dispoziţia procurorilor actele solicitate /...

”Conducerea RAR nu a fost informată până în acest moment de implicarea vreunui angajat în săvârşirea unor fapte de natură penală în legătură cu cercetările efectuate”, a transmis, joi seară, RAR, referindu-se la ancheta derulată de IPJ Ilfov sub coordonarea procurorilor.

Conducerea RAR anunţă că acordă tot sprijinul autorităţilor pentru buna desfăşurare a anchetei şi a pus la dispoziţia procurorilor actele solicitate.

”Registrul Auto Român se dezice de orice activităţi care se derulează dincolo de cadrul legal şi reiterează toleranţa zero faţă de aceste aspecte. RAR va lua toate măsurile necesare de sancţionare a oricăror persoane, angajate ale instituţiei, în cazul în care, conform procedurilor în vigoare, se va ajunge la concluzia că există implicări în acest sens„, a mai transmis instituţia, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii şi procurorii din Ilfov au făcut, joi, percheziţii la sediul Registrului Auto Român (RAR) şi la domiciliile a două persoane, într-un dosar care vizează infracţiuni de fals în legătură cu activitatea de verificare tehnică şi omologare a autovehiculelor.

Anchetatorii suspectează că peste 300 de autovehicule au fost omologate după ce, în documente, au fost trecute date nereale, legate fie de starea tehnică fie de masa maximă autorizată.

În acest context, Poliţia anunţă că va cere reexpertizarea autovehiculelor care fac obiectul anchetei, dar şi că vor fi audiate 400 de persoane.

 

 

Citeste si alte articole: