Zona Mocioni va fi transformată radical. Propunerile cetățenilor privind noul concept au fost luate în considerare

Din OrasZona Mocioni va fi transformată radical. Propunerile cetățenilor privind noul concept au fost luate în considerare

Primăria Timișoara are planuri mari pentru transformarea zonei Mocioni. Propunerile făcute de cetățeni au fost luate în considerare și acum urmează să fie prezentat un nou concept. În acest sens, Primăria Timișoara invită cetățenii să participe la o dezbatere publică privind proiectul de regenerare urbană a zonei Piața Mocioni.

„Sugestiile și propunerile timișorenilor venite în urma prezentării din 7 iunie au fost colectate și integrate în proiect. Astfel, dorim să prezentăm noul concept pentru investiția de regenerare urbană săptămâna aceasta”, a transmis instituția.

Întâlnirea va avea loc joi, 29 iunie, începând cu ora 17.00, în sala de festivități „Preot Ioan Imbroane” a Parohiei Iosefin, situată în Piața Alexandru Mocioni 9 (Küttl), Timișoara. Pentru cei care nu pot participa fizic, întâlnirea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Timișoara.

Zona vizată cuprinde atât tronsonul bulevardului 16 Decembrie 1989, între Piața Alexandru Mocioni și Podul Traian, cât și căile de acces de pe străzile Gh. Doja, Miron Costin, Timotei Cipariu, Zugrav Nedelcu, Ady Endre, Emanoil Gojdu, bd. Regele Carol I, I.H. Rădulescu, Treboniu Laurian și Splaiul Tudor Vladimirescu.

Citeste si alte articole: