Sorin Grindeanu: A fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

EconomieSorin Grindeanu: A fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

„A fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Piteşti (17,7 km)! Asocierea de constructori români şi turci va avea la dispoziţie 439,29 milioane de lei (fără TVA) şi 18 luni pentru a finaliza lucrările, după semnarea contractului”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

 

MInistrul Transporturilor a mai spus că finanţare lucrărilor între Craiova şi Robăneşti este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile, iar procedurile pentru semnarea contractului vor putea fi demarate peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

 

„Contractul precedent a fost reziliat la sfârşitul anului trecut, după ce constructorul italian nu a mai fost capabil să continue lucrările”, a completat Grindenau.

 

Citeste si alte articole: