România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Preşedintele UFC: Meciul în cuşcă dintre Elon Musk şi Mark Zuckerberg ar putea genera peste 1 miliard de dolari; Aceasta ar putea fi cea mai mare luptă din istoria lumii

EconomiePreşedintele UFC: Meciul în cuşcă dintre Elon Musk şi Mark Zuckerberg ar putea genera peste 1 miliard de dolari; Aceasta ar putea fi cea mai mare luptă din istoria...

Preşedintele UFC, Dana White, a declarat joi, pentru TMZ Sports, că a vorbit cu ambii miliardari despre schimbul lor de replici făcut pe reţelele de socializare săptămâna aceasta, în care Zuckerberg a acceptat o provocare pentru ”un meci cuşcă” lansată de Musk pe Twitter.

”Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus ”vorbeşte serios?””, a spus White pentru presă.

Când promotorul l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: ”Da, vorbesc serios”.

White a declarat că se află deja ”în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

”Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a spus el.

În timp ce un plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

Cea mai mare plata-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor-Floyd Mayweather din 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari.

Se pare că Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Dar o luptă între Musk şi Zuckerberg, care sunt numărul 1 şi numărul 10 între cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili cu uşurinţă un nou record, a spus White.

”Cred că (suma) se triplează [faţă de meciul Mayweather-McGregor”, a spus el.

”Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru”, a adăugat acesta.

 Cu toate acestea, cei doi directori, care au un istoric de neînţelegeri, probabil că nu caută să-şi mărească averile prin luptă.

În schimb, el a sugerat că fiecare va lupta pentru o organizaţie caritabilă la alegerea lor.

”Nu cred că vreunul dintre ei are nevoie de bani”, a spus White, adăugând că ”Aceşti tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”.

White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze.

”Dacă aceşti băieţi vorbesc serioşi, eu organizez lupte pe care oamenii vor să le vadă. Din asta îmi câştig existenţa”, a spus el.

 

Citeste si alte articole: