Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Primăria Timișoara vrea să acorde Universității Politehnica Timișoara două terenuri, la Baza 2, pentru amenajarea unei parcări supraterane

Din OrasPrimăria Timișoara vrea să acorde Universității Politehnica Timișoara două terenuri, la Baza 2, pentru amenajarea unei parcări supraterane

Primăria Timișoara intenționează să acorde, în mod gratuit, Universității Politehnica Timișoara două terenuri situate în zona Bazei Sportive nr. 2, în vederea amenajării unei parcări supraterane. Aceste terenuri sunt situate la adresa strada prof.dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 și au o suprafață totală de 3.271 mp.

Proiectul de hotărâre privind acordarea dreptului de folosință gratuită a terenurilor Universității Politehnica de pe strada Prof. dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 va fi supus votului consilierilor locali în cadrul următoarei ședințe.

Universitatea Politehnica va beneficia de dreptul de folosință gratuită asupra acestor terenuri pe perioada în care există Baza Sportivă nr. 2. Solicitarea de a primi cele două terenuri a fost făcută de către instituție în scopul construirii unei parcări supraterane, necesare pentru gestionarea mai eficientă a traficului și pentru a oferi suficiente locuri de parcare în zona sălii polivalente, în special în perioadele în care se desfășoară competiții sportive.

Primarul Timișoarei menționează că acest proiect reprezintă un parteneriat între cele două instituții.

”Este un nou parteneriat între administrație și mediul universitar pentru dezvoltarea infrastructurii orașului. Rezolvăm astfel nevoia de locuri de parcare în zona Podeanu, mai ales în perspectiva viitoarei săli polivalente, care va găzdui competiții sportive”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Citeste si alte articole: