Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Irinel Columbeanu l-a invitat de ziua lui la Izvorani pe nimeni altul decât Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor!

MedicalIrinel Columbeanu l-a invitat de ziua lui la Izvorani pe nimeni altul decât Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor!

Irinel Columbeanu a sărbătorit împlinirea vârstei de 66 de ani într-o locație de vis, alături de prietenii adevărați care i-au rămas alături în ciuda pierderii imense a averii sale. Cu o petrecere discretă și liniștită, fără agitația de odinioară, Irinel a început sărbătoarea în jurul prânzului și a încheiat-o la miezul nopții, în ziua în care a sărbătorit ziua de naștere.

Deși s-a plâns că e sărac, Irinel Columbeanu a avut bani de o petrecere cu mulți invitați!

La eveniment au fost prezenți nașii lui Irinel și Monica Gabor, Matei Miko și soția acestuia. Cu toate acestea, două invitate așteptate cu nerăbdare, fiica sa Irina și mama acesteia, nu au fost prezente la petrecere.

„Am insistat să fie o masă cu zece persoane, unde invitații să stea cu mine. Au fost mai mulți invitați. Am pregătit și un tort tradițional. M-am trezit de dimineață, ca să informez pe toată lumea, de ce petrecerea de la Complexul de nunți și ervenimente, Ambassad’Or, al prietenului meu Nicușor Stan, a fost convocată așa devreme.

Asta a fost ideea, să găsim păsărelele deja cântând. E o pădure aici prin apropiere.. Al cărei farmec e de neegalat, împreună cu caleașca miresei, ce poate plimba viitoarele cupluri. Eu unul nu sunt autorizat să mă urc în această caleașcă, pentru că nu prea am cu cine. Sau poate voi avea”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Mr. Pink, printre invitați

„Când am vorbit cu Nicușor am spus o cifră care a fost poate din burtă. M-am încurcat între invitații, confirmări, infirmări. Cred că vreo 30 de persoane au fost invitate.

Discreția îmi spune să nu dezvălui dacă printre acestea s-a aflat și vreo fostă iubită, fiindcă orice iubită devine fostă, orice neiubită poate deveni o viitoare.

Bineînțeles, pe Monica și pe Irina nu le-am pus la capitolul fostelor iubite. Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani”, a adăugat acesta.

Citeste si alte articole: