Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Spectacol la nunta anului! Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit!

MedicalSpectacol la nunta anului! Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit!

Primele imagini de la eveniment au ieșit la iveală și dezvăluie detaliile uluitoare ale nunții celor doi îndrăgostiți. Smiley și Gina Pistol au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă și au împărtășit bucuria lor cu toți fanii pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a strălucit într-o rochie de mireasă de inspirație retro, care a evidențiat frumusețea ei naturală. La cei 42 de ani ai săi, machiajul discret a făcut ca vârsta să fie greu de crezut. Nu a fost mai prejos nici Smiley, care a ales un costum de ginere neconvențional, alb perlat, cu cămașa scoasă din pantaloni. Zâmbind fericit alături de Gina Pistol, cei doi au format un cuplu încântător.

Socrii mari au cucerit toate privirile!

Nu puteau lipsi părinții lui Smiley, Ion și Ioana Maria, care au strălucit de frumusețe și eleganță. Mama artistului s-a arătat foarte fericită pentru fiul ei și așteaptă nerăbdătoare momentul în care îl va vedea pe acesta la casa lui, ca bărbat căsătorit. Filip Maria, mezinul familiei, a fost alături de fratele său Andrei încă de dimineață, oferindu-i sprijinul necesar.Printre cei prezenți la nunta de vis a lui Smiley și Gina Pistol s-au numărat Andreea Esca și Șerban Cazan, cei mai buni prieteni ai artistului, dar și colegi de trust. Aceștia au dorit să împărtășească bucuria și să fie alături de cuplul îndrăgostit în ziua cea mare.

Smiley a ales să respecte tradiția și să nu se întâlnească cu mireasa înainte de ceremonie. Astfel, artistul și-a petrecut seara de dinainte la hotelul Marmarosch din Capitală. Chiar dacă își dorea să fie alături de viitoarea soție în acea seară, Smiley a preferat să păstreze suspansul și să se pregătească pentru momentul mult așteptat al întâlnirii cu Gina pe altar.

Emoțiile și bucuria au făcut ca Gina Pistol să nu poată dormi în noaptea dinaintea nunții. Astfel, aceasta s-a încredințat specialiștilor, care s-au ocupat de aspectul ei încă de dimineață, pentru a arăta perfect în ziua cea mare.

Smiley și Gina Pistol, la Snagov!

După cununia civilă, urmează cununia religioasă și petrecerea în compania celor aproximativ 200 de invitați. Cuplul va fi gazda unei petreceri grandioase la Palatul Snagov. Gina Pistol și-a implicat în totalitate în organizarea evenimentului, asigurându-se că invitații se vor distra pe deplin. Meniul va include delicioasele sarmale tradiționale, iar pentru a garanta distracția maximă, Gina a achiziționat balerini de unică folosință pentru doamne și domnișoare, dar și medicamente anti-mahmureală.

Nimic nu poate sta în calea Gina Pistols atunci când vine vorba de organizarea nunții sale de vis. Aceasta a pus mult suflet în pregătirea evenimentului și nu dorește să lipsească de la propria sa nuntă. Cu siguranță, nunta lui Smiley și Gina Pistol va rămâne în memoria tuturor ca o poveste de dragoste și bucurie fără sfârșit!

Citeste si alte articole: