Program special pentru în ultimul weekend din mai, la Muzeul de Artă din Timișoara

Din OrasProgram special pentru în ultimul weekend din mai, la Muzeul de Artă din Timișoara

Muzeul de Artă din Timișoara anunță un program special pentru ultimul weekend în care expoziția „Victor Brauner: Invenții și magie” va putea fi vizitată. Pe 28 mai, curatoarea Camille Morando va oferi un tur al expoziției.

Organizatorii expoziției au pregătit un program special pentru ultimul weekend în care aceasta poate fi vizitată la Muzeul Național de Artă din Timișoara. Astfel, sâmbătă, pe 27 mai, vor fi organizate tururi ghidate gratuite la orele 14:00 și 16:00, iar duminică, pe 28 mai, la aceleași ore. Ultimul tur ghidat va avea loc duminică, la ora 18:00, și va fi condus chiar de curatoarea expoziției, Camille Morando.

Expoziția poate fi vizitată între orele 13:00 și 21:00, iar tururile ghidate sunt gratuite, dar necesită înscriere prealabilă. În ultimul weekend al retrospectivei, catalogul expoziției „Victor Brauner: Invenții și magie” va fi disponibil la standul librăriei La Două Bufnițe, din interiorul Muzeului Național de Artă Timișoara. Catalogul, care este bilingv (română/engleză), cuprinde texte inedite ale specialiștilor (români, francezi și americani) despre artist și despre lucrările expuse, o biografie analitică și note biografice despre prietenii români ai lui Victor Brauner.

Catalogul, editat de curatoarea expoziției, a fost publicat cu sprijinul generos al soților Béatrix și Christian Derveloy și a tipografiei Arta Grafica.

Citeste si alte articole: