Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Ramona Olaru a confirmat că este din nou singură. „Am ieșit cu cineva și probabil o să mai ies.”

MedicalRamona Olaru a confirmat că este din nou singură. „Am ieșit cu cineva și probabil o să mai ies.”

Ramona Olaru se află din nou într-o perioadă în care este singură, iar vedeta a dezvăluit că încă nu a găsit fericirea în dragoste. Asistenta TV a afirmat că este deschisă să cunoască oameni noi, dar se simte fericită și mulțumită în starea sa de singurătate.

„Nu și-a mai găsit fericirea (n.r. Ramona Olaru). Încă o mai caută, am ieșit cu cineva și probabil o să mai ies. Ca să fii cu cineva trebuie să ieși și să o cunoști. Să mai ieși la o cină și la o cafea. Momentan sunt foarte bine și foarte fericită, dar sunt singură. Nu sunt în nicio relație.’, a declarat Ramona Olaru, citată de b1tv.ro.

Ce vrea Ramona Olaru de la un eventual partener?

Ramona Olaru afirmă că partenerul său trebuie să posede o serie de calități, punând accent deosebit pe fidelitate, grijă și atenție față de ea. Vedeta a dezvăluit într-un interviu exclusiv la Antena Stars că nu are pretenții exagerate și se concentrează pe lucruri simple.

„Trebuie să aibă multe. În primul rând, să fie un om cu picioarele pe pământ. Mai puțin cu atenția tuturor femeilor din jurul lui. Să fie normal, fidelitatea, grija și atenția sunt lucruri normale. Nu cred că cer ceva incredibil sau nu s-a mai văzut. Să fie un om care să-mi acorde toată atenția, toată protecția, toată grija, lucruri simple.”, a mai adăugat pe Ramona Olaru.

Ce a declarat Ramona Olaru, la patru luni de la despărțire?

„În momentul în care am plecat din casa dânsului nu am mai răspuns la absolut nimic, niciun mesaj, nimic, e mai bine pentru liniștea mea. Însă, de curând, a fost ziua lui și am considerat că este OK să îi spun «La mulți ani».

Mi-a răspuns, mi-a zis «mulțumesc» și e foarte OK. Situația stă bine așa, niciodată mai mult. Eu nu aș mai vrea să vorbesc foarte mult despre ce a fost. Nu mă mai supără nimic de mult, mai ales pentru că sunt lucruri pe care le știam.

Nu mă mai mișcă nimic. Eu de asta am plecat de acolo. A fost așa: «A apărut? Ce bine că au aflat și oamenii ăștia!»”, a mărturisit Ramona Olaru.

Citeste si alte articole: