Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Lora dezvăluie secretul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează, după o discuție aprinsă: „Ce înseamnă dreptatea dacă femeia ta plânge?!”

MedicalLora dezvăluie secretul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează, după o discuție aprinsă: „Ce înseamnă dreptatea dacă femeia ta plânge?!”

Lora dezvăluie secretul relației cu Ionuț Ghenu. Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar într-o emisiune de televiziune au vorbit deschis despre relația lor. Cine cedează primul într-o ceartă, dar și care este secretul relației lor!

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mai bine de opt ani și au gânduri serioase împreună. În ultima perioadă, aceștia au fost plecați în Bali, unde au petrecut câteva luni bune și s-a bucurat de peisaje, liniște și s-au înconjurat de oameni frumoși.

Lora

Recent întorși acasă, artista și partenerul ei au fost invitați în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, unde au vorbit deschis despre relația lor, dar au povestit și câteva lucruri despre traiul peste hotare.

Lora dezvăluie secretul relației cu Ionuț Ghenu
Lora a dezvăluit, în cadrul emisiunii prezentate de Măruță, secretul relației cu Ionuț Ghenu. Artista susține că este mai frumos să ai liniște și iubire, decât să ai dreptate. Astfel, încearcă să păstreze un echilibru de fiecare dată când există o ceartă mai aprinsă în cuplu.

„Să nu credeți asta și să nu fugiți la prima ceartă. E foarte greșit. Eu zic că am relația perfectă, am cu cine să mă cert, am cu cine să mă contrazic. Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă, că cineva joacă teatru. Și eu am cedat de foarte multe ori. Ce înseamnă dreptatea, dacă femeia ta plânge?!„, a spus Lora

„Nu am una ( n.r.- ceartă), că m-ar fi traumatizat nasol. Eu cedez primul, așa e frumos ca bărbat să faci. Tu ca bărbat oricum ești din natură mult mai puternic. Glumesc. Să fii tu ăla primul care se calmează.„, a spus și Ionuț Ghenu.

Lora, despre călătoria în Bali

După discuția despre relație, Lora a mai vorbit și despre călătoria în Bali. Aceasta se simte extrem de bine acolo, însă nu s-ar muta definitiv.

„3 luni am stat în Bali. Cumva e casa de la mare. E foarte frumos și-mi place foarte mult Bali aglomerat, pentru că eu am cunoscut un alt Bali. A venit multă lume pe insula noastră. În pandemie am simțit că este insula noastră, pentru că eram numai noi. Ne punem bazele undeva, dar plecam câte 2-3 zile cu un rucsac. M-aș muta, dar nu definitiv.„, a spus Lora, la Măruță.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

Citeste si alte articole: