Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Dezvăluiri tulburătoare ale lui Brigitte Pastramă după un accident rutier în București!„Să te mai coste și câteva mii de euro…”

MedicalDezvăluiri tulburătoare ale lui Brigitte Pastramă după un accident rutier în București!„Să te mai coste și câteva mii de euro…”

Brigitte Pastramă a oferit primele declarații despre incidentul rutier în care a fost implicată în București. Într-o apariție la Antena Stars, vedeta a explicat în detaliu cum s-a desfășurat totul și cât de gravă a fost situația. Se pare că Brigitte a suferit și o pagubă financiară semnificativă ca rezultat al acestui nefericit incident.

Brigitte Pastramă a rămas șocată!

Cu doar câteva zile în urmă, Brigitte Pastramă a alarmat fanii prin publicarea unei imagini pe Instagram în care mașina sa apărea avariată pe o platformă. Nervozitatea vedetei a fost provocată de condițiile proaste ale străzilor din București, iar acum a venit momentul să facă primele declarații la Antena Stars pentru a clarifica întreaga situație. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune pentru ea, deoarece a fost nevoită să facă cheltuieli semnificative.

La întoarcerea din Dubai în România, Brigitte s-a confruntat cu problema parcărilor, o situație cu care se confruntă mulți locuitori din București. Din cauza lipsei de locuri de parcare, vedeta a fost nevoită să parcheze într-un loc cu cioburi, ceea ce nu doar că i-a tăiat cauciucul mașinii, ci a provocat și o explozie. Din nefericire, Brigitte nu a putut înlocui cauciucul pe loc și va trebui să suporte costurile reparațiilor ulterioare. Supărarea vedetei a fost amplificată de suma pe care a plătit-o deja după ce mașina i-a fost ridicată de la locul incidentului de o platformă de transport.

Ce a zis preafrumoasa Brigitte Pastramă?

”Nu exista nicio parcare, iar când am găsit, erau două sticle sparte și mi-a intrat una în cauciuc și a explodat stând pe loc. Pur și simplu era spartă, cu tot cu fundul acela gros. Mi-a făcut așa o gaură cât fundul de la sticlă. M-am speriat. Prima dată am crezut și eu și cel din fața mea care mi-a spus: Stai liniștită, este de la autobuzul de lângă. De unde, că era ditamai explozia. Mi-a explodat tot cauciucul și nu se poate schimba. E prima dată când mi se întâmplă lucrul acesta. Eu sunt șocată. Nici nu m-aș fi gândit vreodată că pățesc așa ceva. Să îți distrugi mașina și să te coste câteva mii de euro, faptul că nici măcar nu se face curățenie pe stradă”, a declarat Brigitte Pastramă.

Citeste si alte articole: