Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Andreea Bălan și Jador, scene fierbinți în Belgia!

MedicalAndreea Bălan și Jador, scene fierbinți în Belgia!

Despre Andreea Bălan și Jador, presa a speculat că ar avea o relație romantică, însă cei doi au negat această perspectivă. În schimb, au format o colaborare profesională de succes. Melodia lor, “Cu inima ta”, a urcat rapid în topuri, iar acum călătoresc împreună pentru a susține concerte pentru românii din diaspora.

Recent, cei doi au fost surprinși la un eveniment în Belgia. După spectacol, Andreea Bălan a împărtășit câteva imagini de la concert pe rețelele sociale.

Cancan i-a prins pe Andreea Bălan și Jador în mașină!

Paparazzi de la cancan.ro i-au surprins pe Andreea și Jador în timp ce se sărutau și păreau foarte apropiați. Cu toate acestea, atât Andreea, cât și Jador au negat existența unei relații amoroase. Cu puțin timp după incident, Andreea a postat pe Instastory următorul mesaj:

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei.”

Citeste si alte articole: