Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Replici dure rostite de prințul Harry la încoronarea Regelui Charles. Un expert l-a ”citit pe buze”!

MedicalReplici dure rostite de prințul Harry la încoronarea Regelui Charles. Un expert l-a ”citit pe buze”!

Un expert în limbaj corporal, care poate citi ”pe buze”, a dezvăluit ce a transmis Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Expertul și-a dat seama imediat că Prințul Harry îl înjură pe tatsu, regele Charles!

Expertul în limbajul corpului Judi James a spus pentru The Mirror că prințul, care a sosit fără soția sa Meghan Markle, ce a rămas în California cu cei 2 copii ai cuplului, a făcut remarci politicoase oaspeților când a intrat, spunând „Bună dimineața” și „Îmi pare bine să te văd”, dar și o serie de remarci ce pot părea ironice, precum „Uită-te la asta” și „Distracție”, când a privit fastul ceremonie, potrivit The Mirror.

Expertul de decriptat și limbajul corporal, afirmând că acesta trăda intenția de a-și confrunta familia, la prima întâlnire față în față după lansarea scandaloasei sale biografii, „Rezervă”.

„În timp ce Harry aștepta pe scaunul său sosirea tatălui și a fratelui său, au existat câteva semne subconștiente de creștere a stresului sau a anxietății”, a afirmat Judy James.

„Își sugea și își umezea buzele, iar ritmul genelor i-a crescut, ceea ce indică faptul că adrenalina este stimulată de nervi”.

Harry a stat cu un rând în spatele fratelui și cumnatei sale, Prințul William și Prințesa Kate.

Citeste si alte articole: