Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

El este noul iubit al Ramonei Olaru. Are 25 de ani şi o umple de cadouri pe frumoasa blondină!

MedicalEl este noul iubit al Ramonei Olaru. Are 25 de ani şi o umple de cadouri pe frumoasa blondină!

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, pare să fi trecut peste relația cu Cătălin Cazacu și să-și fi refăcut viața alături de un nou partener, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. Noul iubit al Ramonei Olaru este descris ca fiind un bărbat în vârstă de 25 de ani și milionar.

Ramona Olaru, bucuroasă de cadourile iubitului!

Ramona Olaru, cunoscută pentru frumusețea ei, ambiția și inteligența, a câștigat inimile a milioane de români de-a lungul timpului. Chiar dacă nu a avut noroc în dragoste până acum, ea nu a renunțat să creadă în puterea iubirii.

După despărțirea definitivă de fostul ei logodnic, Cătălin Cazacu, vedeta de la Antena 1 pare să fi găsit o nouă liniște și fericire alături de acest bărbat mai tânăr.

Deși, la început, a rămas discretă în privința noii sale relații amoroase, protejând identitatea noului ei iubit, potrivit celor de la Cancan, Ramona Olaru s-ar iubi, în prezent, cu un tânăr în vârstă de 25 de ani, potent din punct de vedere financiar.

Noul presupus partener al vedetei este milionar

Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu. Tânărul milionar se bucură de o avere impresionantă, etalându-și bijuteriile scumpe și achizițiile de mii de euro pe rețelele sociale.

De mai bine de o lună de zile, Ramona Olaru a dat de înțeles pe rețelele sociale că și-ar fi refăcut viața alături de un alt partener.

Recent, frumoasa vecină de la Neatza a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech Știri în compania noului său iubit. Cei doi au fost văzuți la ceas de seară într-un supermarket din zona Pipera.

Din gesturile pe care bărbatul le făcea, s-ar părea că nu dorea să fie fotografiat, încercând să își ascundă identitatea. După ce au părăsit incinta magazinului, cei doi amorezi au urcat în mașina Ramonei și au plecat către un complex de locuințe cu parcare subterană din zonă.

Citeste si alte articole: