Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Gabi Bădălău, replici dure la adresa Claudiei Pătrășcanu: “Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea…” Ce spune afaceristul despre mama copiilor săi?

MedicalGabi Bădălău, replici dure la adresa Claudiei Pătrășcanu: “Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea…” Ce spune afaceristul despre mama copiilor săi?

Gabi Bădălău i-a adresat câteva replici dure Claudiei Pătrășcanu prin intermediul rețelelor de socializare. Deși părea că lucrurile dintre cei doi s-au așezat după ce divorțul s-a încheiat și s-au înțeles și în privința custodiei copiilor, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Ce mai au de “împărțit” cei doi foști soți și ce spune afaceristul despre mama copiilor săi.

După un război în instanță care a durat aproape patru ani, părea că lucrurile se vor așeza între Gabi Bădălu și Claudia Pătrășcanu, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa și cei doi par să mai aibă câte ceva de “împărțit”. În urmă cu câteva ore, fostul soț al artistei i-a adresat acesteia câteva replici dure prin intermediul rețelelor de socializare.

Gabi Bădălău, replici dure la adresa Claudiei Pătrășcanu

Prin intermediul rețelelor de socializare, Gabi Bădălău îi transmite încă mesaje mamei copiilor lui. Deși la finalul anului trecut a fost pronunțat divorțul, iar custodia copiilor cuplului a fost stabilită la mamă, se pare că cei doi foști soți tot mai au câte ceva de “împărțit”. Afaceristul își acuză fosta parteneră de viață că îl denigrează în mod constant și obsesiv.

“Îmi pare rău că sunt pus din nou în postura de a mă explica public. Mama copiilor mei mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc. Până unde poate merge această femeie cu scenariile și mizeriile pe care le construiește cu nerușinare fără fricâ de Dumnezeu, Dumnezeu pe care îl invocă doar în aparițiile ei aranjate pentru câteva like-uri. În acest context, această femeie nu se gândește deloc la băieții noștri.”, a scris Gabi Bădălău.

Ce acuzații îi aduce afaceristul mamei copiilor săi
Iubitul Biancăi Drăgușanu o acuză pe mama copiilor săi că îl vorbește de rău, fără să se gândească vreo secundă la cei doi copii pe care îi au împreună. Mai mult, acesta spune că a tăcut până în prezent pentru că este bine educat și a dorit să îi octotească pe cei mici însă spune că poate ar fi momentul să vorbească și el, punctând că sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele.

“În această ecuație, unde tu folosești copiii în materiale de “paparazzi” și în toate ieșirile tale publice vorbești doar de mine de rău, oare te gândești vreo secundâ la copii? Pentru tot ce mi se întâmplă, pentru tot ce trăiesc eu, băieții și familia mea de vreo 4 ani, doar eu sunt de vină?? Eu și mama… Pentru că m-a educat prea mult, prea frumos, pentru că am tăcut. Mult prea mult am tăcut în speranța că așa îmi voi ocroti copiii. Cât de mult am greșit… e timpul să vorbesc? Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele. #claudiascandal”, a mai scris Gabi Bădălău.

Citeste si alte articole: