Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Silviu Prigoană și soția lui au devenit nași la o nuntă extravagantă, iar toate privirile au fost ațintite spre rochia purtată de Mihaela!.

MedicalSilviu Prigoană și soția lui au devenit nași la o nuntă extravagantă, iar toate privirile au fost ațintite spre rochia purtată de Mihaela!.

După trecutul agitat pe care l-a avut, Silviu Prigoană se bucură acum de o serie de evenimente fericite în viața sa. El și soția sa au fost recent aleși nași la o nuntă opulentă, iar Mihaela a atras privirile tuturor cu ținutele ei impresionante.

Silviu Prigoană. căsătorii controversate cu Adriana Bahmuțeanu!

Silviu Prigoană a trecut printr-o căsătorie plină de controverse cu Adriana Bahmuțeanu și prin tragedia pierderii primei sale soții, dar acum radiază de fericire alături de Mihaela Botezatu. Dragostea dintre ei este evidentă, în special în ultimele fotografii postate în weekend, când au participat ca nași la o nuntă sofisticată și au strălucit în întregime. Cu toate că au ținut evenimentul departe de ochii curioșilor, Silviu Prigoană și soția sa au fost nași doar cu câteva zile în urmă. Au făcut publică informația abia atunci când au postat primele poze de la această frumoasă ocazie. Nu este de mirare că Mihaela a atras toate privirile, deoarece a acordat o mare atenție alegerii ținutelor.

Silviu Prigoană și soția lui, discreți în ceea ce privește viața lor privată, au evitat să posteze fotografii în timpul zilei de la nunta la care au fost nași. Cu toate acestea, frumoasa blondă a rupt gheața seara, publicând o serie de fotografii spectaculoase. Nu doar ea a fost în centrul atenției, ci și cele două fiice pe care le iubește și le mândrește oriunde merg.

Ținute remarcabile pentru Mihaela Prigoană

Mihaela Prigoană a purtat două ținute remarcabile. În timpul zilei, a ales o rochie lungă, alb ivoire, cu accente argintii, care a strălucit cu adevărat. A doua ținută a fost la fel de impresionantă. De data aceasta, a optat pentru o rochie lungă, mulate pe corp, completă din paiete, care s-a potrivit perfect cu cele două fiice ale sale.

Silviu Prigoană nu a făcut altceva decât să se mândrească toată noaptea cu o astfel de femeie alături de el. Mai mult decât atât, el le-a arătat tuturor că este un bărbat iubit și împlinit în acest moment al vieții sale. Cu privire la modul în care s-au cunoscut, Mihaela Prigoană și Silviu Prigoană, este clar că se iubesc și că au o viață împlinită și fericită împreună. Cu toate acestea, răutăcioșii nu pot să se abțină și își exprimă opinii negative. Mihaela a fost ținta haterilor de mai multe ori, acuzată că este alături de Silviu doar pentru bani. În fața acestor acuzații, Mihaela a decis să clarifice lucrurile și să spună cum s-a întâlnit cu omul de afaceri.

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit.

Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută’, povestea Mihaela

Citeste si alte articole: