Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Clipe de coșmar la bordul unui avion cu pasageri, după ce un șarpe cobra s-a strecurat în pantalonii pilotului!

MedicalClipe de coșmar la bordul unui avion cu pasageri, după ce un șarpe cobra s-a strecurat în pantalonii pilotului!

Pilotul Rudolf Erasmus a avut o experiență înspăimântătoare în timp ce se afla la comanda unui avion de pasageri, pe ruta Worcester – Mbombela, în Africa de Sud. În mod surprinzător, un șarpe cobra i s-a strecurat în pantalonii, creându-i momente de groază.

În timp ce pilotul Rudolf Erasmus pilota avionul, având în cabină patru pasageri, a simțit brusc o senzație de alunecare pe șold. Era unul dintre cei mai periculoși șerpi din Africa de Sud, care reușise să pătrundă în interiorul aeronavei.

Aflat la o altitudine de peste 3.300 de metri și într-o condiție meteorologică nefavorabilă, pilotul din Lowveld a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență după ce a constatat că șarpele se mișca pe corpul său.

Un pilot profesionist, a rămas calm!

„Zburasem de la Worcester și ne-am oprit la Aeroportul Internațional Bram Fischer din Bloemfontein pentru a realimenta și a lua ceva de mâncare. Ne-am îmbarcat din nou și eram în drum spre Aeroportul Național Wonderboom, destinația finală fiind vechiul aerodrom din Nelspruit. Zburam la pesye 3.300 de metri în aer când am simțit ceva rece pe șoldul meu”, a declarat pilotul.

După ce a văzut șarpele mortal pe corpul său, Pilotul a reacționat prompt și a rămas calm. A informat imediat și pasagerii cu privire la incident, iar aceștia au reușit să-și păstreze starea de calm până când avionul a efectuat o aterizare de urgență.

„Am stat pe aripa avionului și am mutat scaunul în față pentru a încerca să văd șarpele. Acesta era încolăcit sub scaunul meu. Era un tip destul de mare”, a mai spus căpitanul aeronavei, potrivit Daily Star.

Citeste si alte articole: