Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Universitatea de Vest din Timișoara invită timișorenii la un eveniment excepțional

Din OrasUniversitatea de Vest din Timișoara invită timișorenii la un eveniment excepțional

Universitatea de Vest din Timișoara are plăcerea să vă invite la un eveniment deosebit dedicat științei și descoperirilor remarcabile. Cu bucurie vă anunțăm că profesorul Jean-Pierre Sauvage, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie în 2016, va fi prezent alături de noi pentru a împărtăși cunoștințe și perspective din domeniul său de expertiză. Profesorul Jean-Pierre Sauvage este membru al Academiei Franceze de Științe și profesor la prestigioasa Universitate din Strasbourg. În 2016, a primit Premiul Nobel pentru Chimie împreună cu J. Fraser Stoddart și Bernard L. Feringa pentru contribuția lor remarcabilă în dezvoltarea mașinilor moleculare și deschiderea unor noi orizonturi în nanotehnologie.

Ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa și prelegerea publică susținută de domnul Jean-Pierre Sauvage vor avea loc în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara, pe data de 18 mai 2023, începând cu ora 10:00.

Locurile sunt limitate, așadar vă recomandăm să vă rezervați locul cât mai curând posibil pentru a nu rata această oportunitate extraordinară. În scopul oferirii unei experiențe complete, evenimentul va beneficia de traducere simultană. Pentru a putea asculta traducerea în timp real, vă rugăm să descărcați gratuit aplicația Interactio pe telefonul mobil și să aveți căștile personale la dumneavoastră. Pentru informații suplimentare și actualizări referitoare la eveniment, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook UVT și Instagram UVT, dar și pe pagina de Facebook „La UVT, Cultura este Capitală” și Instagram „La UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!” inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023. Evenimentul beneficiază de susținerea partenerilor CTP, Linde și Mewi.

Citeste si alte articole: